mai pitb.pai pa ce sa pun piciorul ,pe o foaie merge ,darPE DITAMAI GRAMADA/TEANCU DE BANI ,AS FI STAT CU TALPA COCOTATA.
nu stiu poate a fost ok ca nu i-am luat caci oricum eu sunt o fire cat de cat corecta si nu ma fac bani sau lucruri imorale etc.iar daca
D-zeu a vrut sa imi dea bani caci chiar am nevoie mi va da intr-un mod mai uman fara a ma umili sau incerca.
poate am fost fraiera ca nu i-am luat cine mai trece pe langa bani doar sa se uite fara ai atinge?decat fraiera de mine.iar acum sunt cu grija zilei de maine,nesiguranta ,incertitudine etc ceea ce detest ,caci vreau o stare mai fericita nu stresata si uneori nici nu ma simt bine pt a face ceva mai mult ,cursuri activitati etc ca altadata.trebuie sa gasesc o solutie usoara dar neumilitoare.
poate a fost totul doar o simpla incercare ,o farsa,o complicatie ,cine stie ce se ascundea in spatele acelui teanc de bani,sau ce anume,care era adevaratul motiv.nu stiu poate am fost fraiera si nu mi-am fructificat norocul ,sansa,sau am facut bine atfel poate ma complicam.
dar sper ca situatia mea sa se amalioreze sa sa fiu cat mai ok,sanatoasa si toate bune.sa fie bine.
deci