Originally Posted by crin3l:
Originally Posted by jikatuki:
adevarul?priveste audienta globala si vei intelege...la bollywood sunt foarte multi actori de duzina,fara pic de talent insa sunt destui care fac filme excelente(dak teai fi uitat mai atent ai fi vazut k majoritatea actorilor din lista nicidecum nu sunt indieni iar Ashwaria are frumusete si atat)...Hollywood-ul deja nu mai face decat un film sau 2 de doamne ajuta pe an restul deja fiind deja idei copiate din alte filme...cum numesti asta? 
|
Ai dreptate in mare , dar spune ce te deranjeaza la Johnny Depp... Personal cred ca e unul dintre cei mai buni actori in viata si chiar din toate timpurile. Atatea roluri variate si atat de bine jucate... nu multi se pot lauda cu asa ceva , nici chiar marii Al Pacino sau Robert de Niro.
|
La un actor ma deranjeaza atunci cand deja joaca pentru bani si isi pierde aroganta,un actor are nevoie de aroganta,el tre sa arate k stie ce face...recunosc k am gresit un pic formularea speech-ului,nu mam referit neaaparat la calitatile sale artistice si doar la faptul k nu pune suflet in ceea ce face asa cum fac cei pe care iai mentionat...uite din cate stiu Robert de Niro e si producator,Al Pacino este un actor care are ani buni in spate...sincer nu vreau sa skimb parerea nimanui despre vreun actor vreau doar sami exprim dezamagirea pentru ce a ajuns Hollywood-ul,un loc de facut bani si fara idei originale(de aceea nici nu e de mirare ca Bollywood la audienta ii face zob cu toate ca nici ei nu au numai idei originale,ba mai mult uneori copiaza Hollywood-ul si un exemplu ar fi scenele de actiune din Desperado ce se pot regasi in Duplicate)...in rest Johnny Depp este idolul mii de fete si unul dintre cei mai apreciati insa marturisesc k tare mias dori sa vad cat timp va ramane acolo unde e,eu nu ii doresc decat sa se mentina si sami dea peste nas