View Single Post
Old 31 Oct 2007, 10:22   #1490
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by irene marlyne monroe:
am intrat gratis la bal fara invitatii fara nimic,m-am descurcat.faza e ca eu cu ceva timp in urma le-am scris la deputati in legatura cu problemele sociale si ameliorarea lor si deci mi s-a trimis raspuns in scris prin scrisoare de la parlament,si deci acum stoiti ce am facut?am luat plicul pe care scria parlamentul rom.camera deputatilor etc.iar la poarta le-am aratat plicul,ca fiind o scrisoare-nvitatie de la un deputat,am intrat,iar la intrarea in palat la bal nu au mai fost nimeni care sa imi ceara invitati etc.deci am intrat gratis,am baut gratis si m-am distrat,ce-i drept de una singura ,dar am dansat acolo in multime ca multi alti,am conversat cu o profesoara de la facultatea mea etc si am plecat de acolo cand s-a terminat dimineata.a fost super.

puteai sa intri si mai simplu, daca stiai parola! invitatiile sint o formalitate, in ele e trecuta parola de intrare. de obicei fiecare invitat trebuie sa spuna parola. cred ca acum ai avut noroc, nu au fost atenti cei dela poarta... au vazut plicul si au presupus ca stii parola. dar ar trebui sa nu mai povestesti la nimeni cum ai ajuns inauntru fiindca cei dela poarta si-ar putea pierde slujba.

parola de la petercerea asta a fost Traumdeutung. e bine ca ti-a placut! data viitoare vom fi mai atenti, sa te integrezi mai bine. si fiindca ti-a placut, o sa te ajutam sa patrunzi mai usor in acel spatiu. daca vrei sa mai intri la astfel de petreceri lasa un semn din timp pe forum si iti voi transmite parola...
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif