View Single Post
Old 30 Oct 2007, 19:07   #1488
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Pitbull:
Dar...

la fel ca-ntotdeauna...

cândva...

EA

va

reveni...

O, da, va reveni.

gata am revenit dupa atata timp si ceata ,iar se arata soarele/iar spre voi se indreapta mailynsoarele
uf ce greu a fost fara voi,noroc cu jurnalul meu intim de acasa in care ma mai descarcam,s-au intamplat atatea ,iar eu am trecut peste atatea schimbari si dificultati incat cred si numai pot face fata de una singura ,mi-ar placea o sustinere pe toate planurile din partea cuiva drag.acum mai nou imi trecea prin cap sa ma si casatoresc.dar acum nu stiu cine sa mai ia,dar sa ma accepte asa cum sunt sa ma iubeasca si sa ma faca fericita.
am cam glumit dar mai nou am intalnit un baiat care m-a facut atat de fericita din toate punctele de vedere incat mi-ar placea sa fie ceva mai serios,dar se pare ca n-a mai sunat baiatul,cred ca l-am sufocat cu iubirea mea ,afectiunea mea prea mare,ca eu ma atasesz usor de cineva care imi place si ce sa mai,dar poate am si exagerat cu unele lucruri poate s-a speriat ca am inceput sa ii cer sa imi aduca analize si daca a facut vaccine etc.saracu ce o fi crezut,e dar lasa daca cchiar ma vrea si ma iubeste ma va suna si ma va accepta cu valorile si problemele mele.si atunci chiar stiu ca ma merita,iar prin puterea dragostei vom putea trece peste micile sau marile probleme ale vietii.
si eu am avut unele probleme de sanatate,de ex.acum era sa raman handicapata de o ureche caci mi-am dat cu betisoarele in ureche in timp ce eram agitata si suparata ca apierdut steaua .multumesc lui D-zeu ca mi-am recapatat auzul cu ambele urechi ca a fost atat de complicat sa aud doar cu o ureche in acele cateva zile,caci treceau masinile pe langa mine si nici habar nu aveam,in final am luat tratamentul si mi-a trecut acum uf,.ce fericita am fost.si stiti cum mi-a trecut?am fost la balul de haloyn la sala parlamentului ,si probabil de la muzica ridicata ,s-a desfundat urechea si am inceput sa aud putin,si apoi mi-am dat seama ca este posibil sa aud cu siguranta deci nu voi ramane handicapata.
si chiar mi-a trecut,dar este totusi sensibila la frig.am intrat gratis la bal fara invitatii fara nimic,m-am descurcat.faza e ca eu cu ceva timp in urma le-am scris la deputati in legatura cu problemele sociale si ameliorarea lor si deci mi s-a trimis raspuns in scris prin scrisoare de la parlament,si deci acum stoiti ce am facut?am luat plicul pe care scria parlamentul rom.camera deputatilor etc.iar la poarta le-am aratat plicul,ca fiind o scrisoare-nvitatie de la un deputat,am intrat,iar la intrarea in palat la bal nu au mai fost nimeni care sa imi ceara invitati etc.deci am intrat gratis,am baut gratis si m-am distrat,ce-i drept de una singura ,dar am dansat acolo in multime ca multi alti,am conversat cu o profesoara de la facultatea mea etc si am plecat de acolo cand s-a terminat dimineata.a fost super.
sa vedeti
iar eu am pariat pe steaua,crezand in reusita lor si in speranta unui buget mai rotunjel.caci stau cam prost la capitoul asta.nu am putut inca sa imi iau un job,mi-am terminat banutii de pe masinuta mea pe care am vandut-o ,mi-am amanetat,un lantic,mi-a trimis fostul si o cunostiinta niste banuti,surioara din italia,dar eu cum m-am invatat sa cheltuiesc s-au terminat repejor si sunt cam intr-o perioada dificila,sper sa fie bine.
in schimb am intrat la master locuri de buget-managementul strategic si dezvoltare sociala,era si mas-media,comunicare ceea ce imi doream ,dar era in limba franceza cu profesori din elvetia etc si mi-a fost teama sa nu risc prea mult si sa nu intru,caci nu puteam sa fac un master cu plata avand in vedere ca la cat cheltuiesc ,trebuie sa am f.multi bani ,sa imi vina pt a face si ceva de asa genere.si cum eu am lasat balta freanceza de atatia ani,desi eram buna mai demult,acum nu am avantat in a lua cursurile in frnceza si nu romana.etc.asta e am intrat la management,dar este ffffff.interesant,ma ajuta sa invat sa fac proiecte strategice pt dezvoltarea societatii etc,deci este ceva util si pt mine,pt gasii soluti eficiente pt atingerea obiectivelor si deci sa fiu in castig etc.
faza e ca daca tot ma specializez sa am si sanatate sa pot face fata ca altfel nu prea as avea de ce sa ma mai bucur,iar in mod normal bucuria vietii este cel mai imp in viata,sanatatea etc,,.iubirea dragostea,sa fi fericit sa ai tot ce poate sa te faca fericit.
dar astazi nu i-am dat mesaje ,bi[puri nimic in speranta sa ma sune el si asa sa imi demonstreze ca ma accepta asa cum sunt si ma iubeste ,deci ma merita,dar din pacate nu m-a sunat si sunt trista,din atata plictiseala am ami incercat sa vad daca mai am net si ce sa vezi,mai este un picut dar prost dispare,viteza e mica,deci este nesigur.cred ca va trebui sa imi pun altul de la alta retea.etc voi vedea,dar bani sa fie.ok pupici.
cat despre tipa care a incercat sa se dea desteapta pe seama mea sa invete cum se scrie mai intai marilyn monroe si apoi sa se ia de o diva.
adica de marilyn,sau de mine.si apoi ma lasa rece am trecut peste faza asta al atacurilor deci acum o vad ca o chestie penibila ,asa sa se afle si ea in trecere,in vorba. poate ii merge mai mult cu alti ca la mine nu tine.[upici astept sa imi dati sfatiuri bune si frumoase.pupici.si ma bucur ca am revenit iar printre voi.
chiar stiti ca am cazut si in baie?am alunecat ca mi s-a infundat cada nu se mai scurge apa si da peste )(trebuie sa chem un instalator) si s-a facut umed pe gresie si am alunecat de am venit cu capul pe gresie,dar mi-am revenit dupa ceva timp,slava domnului,sper sa nu se mai intample nimic rau.acum ma iubesc mai mult si numai vreau sa ma fac sau sa ma faca cineva sa sufar,imi place sa ma bucur de viata sa mi-o fac cat mai frumosa si fericita.ok pupici.hai ca dupa acea nu ma mai opresc din tastat si descarcat.ok pupici.
Unul dintre cele mai colosale demersuri imemistice ever! :w00t: :shock:
Vreau sä vä spun cä azi-nopte când l-am citit, MA TAVALEAM PE JOS, NU ALTA. :lol: :lol: :lol:
StefanDo l-a citit dimineatä, si era sä i se scoatä postul la concurs. :sleep:
(Oricum, nimic nu e mai de invidiat decât un infarct de râs imemegen. :hmm: )
Cititi, :love: cititi, :love: cititi!!!
:love:

P.S. Si multumiti-mi: eu am sunat-o asearä pe Imeme si i-am zis: "Hai, fatä, cä moare lumea färä tine!" :o
Si-a venit. :happy:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif