Originally Posted by herbert:
Originally Posted by M0n0:
Underground - 9.5/10. Un film pentru forever. Cu intelesuri si subintelesuri, cu simboluri si muzica geniala a lui Bregovic, ce mai, un film complet, frumos si genial. Despre viata, scopul ei si tragi-comedia din ea. Cu suisuri si coborasuri, viata si moartea, nemurirea sufletului...fabulosul si realul...si in special etc. Pe scurt un Kusturica true & true.
|
cred ca exagerezi si devii MoNo-ton. Kusturita nu este deloc genial. mai mult, in ultimile filme e jenant si insuportabil. aceleasi muzici...
|
Nu le-am vazut pe cele mai recente...singurele 3 filme pe care le-am vazut de la Kusturica sunt "Pisica Alba, Pisica Neagra", "Arizona Dream" si "Underground" (toate din '90 - cred ca a fost deceniul lui) si asemanari nu sunt, dar toate trateaza un singur subiect...omul, pus intr-o atmosfera fantezista.
Ok, poate cele mai noi repeta povestea, dar atata timp cat nu le-am vazut pot spune ca pentru anii '90 a fost genial.
A reusit, macar, sa faca cateva filme memorabile ajutat foarte mult de soundtrackul lui Bregovic.