View Single Post
Old 25 Oct 2007, 19:31   #1480
Ellyeda
Novice

Ellyeda

La inceput, cateva pagini m-au amuzat teribil...pe parcurs s-a transformat intr-o stare de soc...acum simt nevoia sa iti spun cateva d-soara Irene... Ca tot ai fost la Miss Piranda si te-ai incadrat de minune in peisaj, ar trebui sa cunosti cuvantul "penala". Asta esti...te supraevaluezi numai prin faptul ca spui "eu sunt cea mai tare din parcare", in mod direct si indirect. Nu te mai compara cu Monroe. Un om care isi cunoaste cat de cat calitatile nu si le etaleaza in gura mare. Crezi ca pretinzand ca ai talent si esti frumoasa si ai buze care muleaza pe...te citez...crezi ca te va oberva cineva si va zice: da...uite am gasit talentul de care am nevoie. Oricine poate pretinde ca are talent, dar putini o pot demonstra...Cand eram in liceu, ca sa imi mai adaug un plus la buget, mai practicam si asa zisa figuratie. Sa vezi cu ce foc aplaudam chiar daca toti din sala nu consideram ca este cazul sau ce radeam la gluma vreunui prezentator/invitat, sau poate vrei sa-ti spun ce zambet sexy am si cum stateam numai in primul rand....ma crezi? jur ca este adevarat.....be serious girl and get a life....te-ai facut de ras si te faci in continuare. Un talent cum pretinzi ca esti tu ar trebui macar sa stie sa scrie si sa vb limba romana cursiv ...nici nu vreau sa ma gandesc cum te exprimi in alta limba...un talent asa ca tine care isi doreste cu ardoare sa fie descoperit nu se duce la miss piranda, ci ia o carte in mana...si nu o alege la nimereala, dupa titlu, numai pt ca ti se pare interesant...ci studiaza despre tot ce inseamna arta. Esti ridicola, ingamfata, de o inteligenta scazuta, prezinti o cultura generala egala cu zero. Cateodata speranta se confunda cu nebunia....spera in ceva pt care lupti si se merita luptat, nu fi doar o nebuna care se crede manroe. ma repet...get a real life...