View Single Post
Old 25 Oct 2007, 07:55   #7
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

draga 'kafka hooligan' (nice nick btw!),
cum a spus-o dja supastar, eu NU sint prozator - case closed.
dar acest 'ba p-a ma-tii, c t trezesti TU sa vbesti, boule!' e mult prea raspindit - k mostra d (anti)argument - pt a nu zabovi asupra lui & a-l deconstrui, k mostra (anti)exemplara...

deci:
1 it might come as a surprise to u (kre probabil k esti eliade-fan), dar proza lui NU este bine cotata p piata literara: este o literatura f kitsch - undva intre exotism & melodrama... deci nu descopeream amerik scriind c am scris: pur si simplu, ingrosham rindurile celor (f competenti) kre il considera un prozator slab - printre ei, ionesco
2 dk, insa, ai vrut sa spui k nu poti critik 'opera' unui autor dk nu esti, tu insuti, 1 un autor, si 2 un autor comparabil k valoare, atunci o sa-ti raspund, 3, k (anti)argumentu e f slab (as in valoare slaba!) 1 data pt k l-am auzit d mii d ori si repetarea lui nu-l face mai convingator, si a 2-a oara pt k nu tre sa fii 'tu insuti d meserie' k sa critici cva - ar fi ridicol!
in c ma priveste, consider k am o competenta d cititor superioara multor competente d scriitori pur-singe... 8)

got it?
eh, atunci repeta acum dupa mine: mircea eliade e un prozator slab! :lol:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif