Rasfoind :
"no more gifts 4 vulvaz
Thursday, March 1st, 2007
deci pula mea, asta e nesimtire: importam, banuiesc ca sub un puternic lobby pizdik valentines day. tre sa dai bani pe curu ei sa se simta speciala, iubita, adorata. pula mea, bani aruncati pe geam, o celebrare sinsitra.
dupa care vine 1 martie. alti bani, ca daca o futi tre sai ii iei mai mult decat un marztishor.
dupa care vine 8 martie, si sa te tii futere de bani.
deci, fa stoarfelor noi kand ne primim 3 cadouri babane, mese la restaurant si indeplinirea tuturor fanteziilor sexuale in interval de mai putin de o luna?
ha!
take a fucking minute to think about that u kuntz.
emancipare in pula mea, nijte stoarfe cazute in pizda dupa cadouri.
si cel mai grav inka mai exxista unele care vor sa fie considerate egale. nu sunteti egala, fa!
de fapt nu e doar vina lor, a pizdelor.
e si vina unor muijti trijti care cand ii vad imi vine sai aneantizez cu mitraliera:
imagine: el care un buket de flori, ea merge ca o piza lipsita de griji cu posetuta. ei bine, ma muistule, daca dai bani pe flori sau te duce capu sa i le duci acas unde are und sa le lase, sau si le cara singura, vulva draq.
ps1: ctp (cacat tudor popescu) a zis ca femeile si copii sunt fiinte inferioare, ca orice lucru care are o zi a lui speciala. masculul e atat de superior ca nu trebuie celebrat.
un muist ctpul asta.
ps2: zombie6 a luat martizoare la pijdi pt ca zombie6 este un mare traditionalist. care regreata ca nu existau martizoare in forma de pizda inconjurata de amorashi, totul dat cu slipici. gen catholic."
Deci omu' e cu capu'. :lol: :lol: :lol: A se citi mai ales consideratiile despre clasa politica si altele.
|