Impresionanta lista si corecta.
Originally Posted by StefanDo:
|
Si castigatorii
Lungmetraj fictiune:
Alice in tara tovarasilor (regia: Nae Caranfil, scenariu: Nae Caranfil, producator: Domino Film) - 1,92 milioane RON
Sunt o baba comunista (regia: Stere Gulea, scenariul: Lucian Dan Teodorovici, producator: MediaPro Pictures) - 1,6 milioane RON
Medalia de onoare (regia Calin Netzer, scenariu Tudor Voican, producator Scharf Advertising) - 720.000 RON
Domnisoara Cristina (regia Adrian Istratescu-Lener, scenariu Adrian Istratescu-Lener, producator MDV Film) - 1,13 milioane RON
Ceva bun de la viata (regia Dan Pita, scenariul Razvan Popescu, producator MediaPro Pictures) - 1,15 RON
Acvariul domnului U (regia Ovidiu Georgescu, scenariul Ovidiu Georgescu, producator Castel Film) - 620.000 RON
Recviem pentru un evreu (regia Alexa Visarion, scenariu Adrian Lustig, producator Castel Film) - 860.000 RON
|
Istratescu- Lener, imi suna cunoscut da' nu stiu de unde sa-l iau si mi-e lene sa-l caut.
Sa speram ca Pita a depasit faza Omului zilei si alte bashituri pe care le-a dat in ultimu' deceniu. Alexa Visarion a demonstrat ca stie cu filmu' (Inghititorul de sabii), Gulea ... ramane de vazut. Salut disparitia nesimtitului no. 1 din lista.