View Single Post
Old 30 Sep 2007, 12:55   #243
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by Lucky Luciano:
Gun kata nu mi se pare mai tampita ca bullet-dodging-ul din Matrix sau ca scenele in care Neo sau nu mai stiu cine se lupta cu n agenti.
Inseamna ca tu nu ai inteles de ce putea face Neo ce facea si de ce se lupta cu n agenti...
Neo si-a dat seama, inevitabil, ca acele gloante nu exista si daca nu exista nu il pot lovi si cum altfel sa arate fratii acest lucru intr-un mod mai incredibil decat prin bullet-dodging? La n agenti e acelasi lucru...el atunci de fapt se lupta cu un singur oponent...aveau aceeasi putere.

Robotii sunt perfect previzibili, pentru cei care se pricep. Pentru ceilalti probabil ca Facultatea de Cibernetica de la ASE e ceva unde se fac cyborgi. Oamenii sunt infinit mai imprevizibili. iar povesti cu roboti care se revolta se spun de cateva deceniii. Matrix n-a facut decat toarne povestea intr-o forma mesianica.
Tu chiar compari cibernetica de acum, facuta de oameni, cu cea facuta de roboti timp de 200 de ani??? Cum poti numi asta previzibil?

Casca ochii, actiunea se petrece tot in viitor.
Ce inseamna retrospectiva? Sau m-am exprimat gresit? E evident ca aciune se petrece in viitor, dar acel viitor s-a mai intamplat o data...history repeats itself...remember?

Esti amuzant. Si cu cine compari prestatiile? Cu cea a lui Keanu Reeves care interpreteaza de parca e un surfer drogat?
Crede-ma, Keanu Reeves a fost cea mai perfecta (stiu ca nu exista cea mai perfecta) alegere in interpretarea lui Neo...si in plus, a facut o treaba excelenta...asa ii era rolul, pur si simplu. Chiar te rog sa incerci sa iti imaginezi alt actor in papucii lui Neo. Eu am incercat...

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif