Thread: "Dup? ea"
View Single Post
Old 26 Sep 2007, 10:28   #19
sergiu puiu
Guest

sergiu puiu

actorul nu-i o maimuta!

Stiu ca o sa va irit un pic cu ce voi scrie dar tentatia este prea mare.

1. Cum vine asta ... indicatiile regizorale ale Cristinei Ionescu au functionat in cazul lui Victor Rebengiuc si nu in cazul lui Dragos Bucur?

2. Nici macar maestrul Rebengiuc nu rupe gura tirgului. Comanda mitocaneste 15 mititei pe banii lui Dragos Bucur si apoi brusc devine prietenos pina acolo incit il ia acasa pe Dragos Bucur. Mitocanul dispare si descoperim un tataita cumsecade!
Ok, o sa spuneti ca-i din scenariu.

3. Actorii nu sint maimute. Stiu ca se poarta modelul PINTILIE care arata actorilor pina si cum sa-si balangane bratele pe linga trup dar actorul nu-i doar un animal BIPED in stare sa-l imite pe regizor. Culmea este ca actorii ii respecta teribil tocmai pe regizorii de tipul asta.

4. Citi actori cer scenariul inainte de probe? Citi dintre ei vin sa-i propuna regizorului interpretari diferite ale aceluiasi moment din scenariu? La case mai mari am vazut renuntindu-se la caracterul de drama al filmului tocmai pentru ca actorii americani i-au propus regizorului o interpretare in cheie comica.

Adica vreau sa spun ca un actor joaca prost pentru ca atit a putut. Nu pentru ca nu a primit indicatii pretioase.
Pe Dragos Bucur l-a durut la basca si este clar ca-l prind doar roluri de golanas.Nu a fost inspirata alegerea lui pentru rolul principal.
Mimi Branescu este poate cel mai firesc actor din tot filmul.
Parerea mea.
sergiu puiu is offline   Reply With Quote sendpm.gif