Mi-a placut foarte-foarte mult.
Nu stiu de ce, dar in ultima vreme sunt mult mai captivata de animatii decat de filme normale. Cred ca oricum n-am sa depasesc vreodata varsta la care te mai emotioneaza filmuletzele de animatie, le traiesc intens si rad cu pofta.
Subscriu la ce a spus Pitbull, si la ceea ce intra-adevar am remrcat si eu cu multa placere: si anume ca personajele negative aici nu iti trezesc sentimente negative puternice, nu vrei sa ii vezi zvarcolindu-se in agonie, platind pentru relele lor, ci iti trezesc dorinta de a le convinge, de a le aduce de partea "binelui". Si de aceea, persuadarea de la final a lui Ego este mult mai potrivita decat a i se da peste nas, sa zicem, ia te uita ce bine a iesit totul si el sa plece cu coada intre picioare. Si asta se intampla foarte rar intr-un film, si inca intr-unul bazat pe o schema de basm unde diferentiarea rau/bun este foarte chirurgicala, ca sa zic asa.
In fine, este un film excelent (a se citi cat mai temporizat, pentru ca "excelent" sa unga papilele gustative imaginare), de savurat.
(The Tempest, IV, 1, 17)
|