Evident, eu am ce-s eu însumi!

Douä pitbullite de toatä frumusetea, Arella (10 ani) si Diva (8 ani), mamä si fiicä; dacä mergi pe linkul grupului meu MSN, e acolo un album cu pozele lor, "Pit's Pits".
Sunt convins cä Supi are dreptate, si apäratul agresiv al mâncärii e congenital; n-ai s-o dezveti, deci acceptä-l asa cum e. Eu cu ale mele l-am prevenit având grijä încä de mici (pe Arella o am de la cinci luni, pe Diva de la nastere) sä le mângâi când mâncau, sä le felicit, sä le ridic mâncarea si mai aproape de gurä, ca sä le câstig încrederea. Dar dacä Alma de la trei säptämâni si-o päzea cu atâta sträsnicie, e clar! A'ta e'te!
Da, drama puilor care mor e cumplitä. Arella a avut trei perechi. Primii patru s-au näscut usor, în 31 mai, pe urmä o zi pauzä, iar în 2 iunie, un pui urias, deja mort, i-a blocat canalul. I l-a scos veterinarul, si imediat a venit sorä-sa geamänä, Diva însäsi. Deloc pläcut si usor pentru noi - darmite sä-i vezi cä se nasc vii, si apoi mor... Noroc cä toti ceilalti au ajuns bine, la curti, la stäpâni buni, etc.