OK, recunosc: eu propusesem secventa din "Un acoperis deasupra capului".
Faptul cä sunt prieten cu Mara nu e relevant - ce-are prietenia cu sexosenia? Altfel, nu mi se dä la ea, desi fizic aratä foarte bine. Dar motivul pentru care am propus acea imagine (si am votat-o cu osârdie) este cä e foarte excitantä într-un mod curat. Popovici fiind... Popovici, probabil cä secventa a fost filmatä la indicatiile specifice ale Marei (cum s-a întâmplat si cu cea cu hainele pe acoperisul casei, filmate din miscare aerianä). E foarte frumoasä, poeticä (träsäturi pe care le asociez funciarmente cu sexycitatea), iar acel nud full frontal al Marei, scurt si neostentativ, corespunde stilului meu de a filma - adicä: "Poftim, priviti, gata, pa!" (Intâmplätor - sau nu - la fel am filmat si eu cele câteva secvente erotice din "Neînvinsä-i...".)
Secventa din "California Dreaming", bunä de altminteri, mä lasä rece în plan "sexy". Cred cä nici Cristi, Dumnezeu sä-l ierte, n-a urmärit sä excite pe cineva cu ea - ci doar sä urmäreascä o etapä a relatiei între personaje.
"Azucena" - hai sä fim seriosi! Mi se rupe de Nicoletele Lucii si Olimpiile Olarii si sânii lor. Niciodatä nu m-au palpitationat "femeile-obiect".
A patra nici nu mai stiu care era. O Monicä Bârlädeanu, ceva? Q.E.D.
* * *
L.E.
A, nu, fetele din "Legäturi...".
Dom'le, tâtisoarele alea sunt dulci foc - da' din nou, nici pe mine nu mä pun pe jar, nici Tudor n-a urmärit asta (sunt convins!). La fel ca-n "California...", e o secventä de continut, nu "sexy" (desi elementul sexy, inevitabil, existä). Sä nu uitäm cä premerge dezastrului: a doua zi vine celälalt Tudor, cu masina si Räduleasca, si s-au cäcat împrästiat, cu totii. Secventa de pe stadion e punctul final al povestii de dragoste dintre fete. N-o pot simti sexy - nu "deschide", ci "închide".
|