Originally Posted by psycho13:
well:
1) Jane Fonda batrana - am eu o faza cu astia batrani inspre final de cariera(nu e Golden Pond sau Guess Who's Coming To Dinner, dar e bun pentru ea...mai ales ca era un fel de Kim Basinger pe vremea ei)
2) Lindsay Lohan giving a totally free blowjob
3) Pana aproape de final nu stii care e adevarul si asta e o schimbare in bine fata multe filme pe care NU le-am vazut recent
Acuma, dc se poate si fiindca mai sunteti pe aici mai tari in alde de astea cu filme si alea-alea: 3 motive pentru care sa nu vezi Memento si Bad Santa? Adica ajutati-ma sa gasesc ceva rau la ele ca sa nu le vad a nspe mia oara
oops, acu am vazut. argumente sa NU mergi la asta. am unu - nu e genu de film care sa merite vazut la cinema. da-l jos de pe torrent si uita-te la el ,dar nu te astepta la o revelatie.
tot nu e prea NU, dar e de ce sa NU mergi la el la cinema 
|
3 cazuri in care ar fi bine sa NU vezi Memento:
1) Daca ai dificultati in stabilirea ordinii cronologice a evenimentelor, sau daca te deranjeaza filmele care nu se desfasoara liniar si plicticos, ar fi bine sa nu te uiti la Memento. Sau sa te uiti pe rewind.
2) Daca ai probleme cu memoria pe termen scurt, filmul ti se va parea prea real, si s-ar putea sa te identifici cu personajul principal.
3) Daca ti-e frica de fotografiile Polaroid. Sau de markere. Sau de tatuaje.
Mi se pare stupida chestia, adica.. Sunt multe filme care nu merita vazute, dar in general, nici un film nu seamana cu altul, fiecare are ceva special. Cam orice film merita vazut, macar pentru ca numai filme bune, dauneaza. Mai trebuie sa bagi o doza de muschi, sau de sani, sa nu innebunesti. De-atata film bun.