View Single Post
Old 15 Sep 2007, 22:29   #29
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Asta-i chiar memorabila: articolul Mariei Andries din gsp despre..."432". Initial, am vrut sa sar peste el, spunandu-mi: ce dracu' s-a apucat fatuca asta sa scrie despre filme intr-un ziar de sport? Mai divaga ea uneori da' eu imi spuneam(in gand k nu am iesiri de genu' asta prea des) k e muiere si o priveam ingaduitor, ca pe un fel de Emma Bovary. Aterizase si ea prin paginile unui ziar de sport, nu era in stare sa scrie alte articole in afara de smiorcaielile moraliste in care mitralia cu gloante de cauciuc(nu insa oarbe) personajele de basm fotbalistic fara eroi si acum suspina dupa o lume mai buna.
Articolul de fata este impregnat si el cu o doza de feminism insa in acest caz nimic nu este deplasat(poate cu exceptia temei care nu face obiectul unui ziar de sport). Mereu mi s-a parut ca tipa asta degaja ingenuitate si k scrie oarecum impotriva firii, dar mi-am schimbat perspectiva. Poate k uneori este nevoie si de astfel de OZN-uri prin ziarele de sport. Ele reusesc intotdeauna sa atraga(distraga) atentia si nu e rau nici sa ridicam putin spranceana caci poate poate vom reusi sa deschidem ochii mai larg, sa privim si catre altceva. Merita citit macar pt. titlu.
Scuze pt. dimensiunea mesajului, scuze useritelor dak tonul a fost la inceput vag misogin si be my guest http://www.blogsport.ro/andries/2007...zut-la-montaj/
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif