Thread: "Ratatouille"
View Single Post
Old 13 Sep 2007, 11:52   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: "Ratatouille"

Päi, mä dragä.
N-am spus si eu asa?
Originally Posted by Pitbull:
Supervizoarea procesului de simulare pentru "Ratatouille", Christine Wagoner, ne informeazã: "Am avut fiºiere uriaºe doar pentru blanã!"
Mi s-a pãrut cel mai semnificativ detaliu privind cotitura pe care o marcheazã "Ratatouille" în filmul de animaþie - ºi, îndrãznesc sã presupun, în imageria cinematograficã în general.
Asa am spus!
Paragraful de mai sus, desi laudä realismul reconstituirii, aratä totusi cä unicitatea filmului i se circumscrie acestuia. Circumscrie, adicä (si) limiteazä...
Se vede de la o postä cä pe fond suntem întru totul de acord, iar pe procedurä, în bunä parte. Cred cä si la nivel de gust(ibus non...) personal am perceput filmul aidoma, iar diferenta survine strict pe palierul reactiilor finale - în sensul cä eu mä manifest mai cordial fatä de el, si tu, mai sever. Per ansamblu, am spus si eu (desi nu atât de explicit, pentru cä nu m-am referit la spotul Pixar) cä e un film gustos, savuros, delicios - dar nicidecum o capodoperä, si mi-am detaliat oarecum atitudinea în zona fatidicei comparatii simpsoniene, descriind tipurile diferite de amuzament pe care le stârnesc componentele comice ale celor douä filme.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif