Originally Posted by Alex Leo Serban:
musiu pitbull are un fiu kre a intrat la uatc (btw, felicitari!), in timp c eu nici makr n-am dat examen acolo... 
|
Asta mi se pare (btw, multumiri!) cea mai interesantä diferentä!
Altfel, rämâne de discutat, pentru cä SI pe axa incidentä (subiecte mari versus subiecte mici, probleme de suprafatä versus probleme de fond, etc.),
stiu (pe baza memoriei mele încä elefantine) cä proportia se cam mentine. Dac-as avea
si mai mult timp liber (decât bruma din care mi-am rupt pentru repriza de mai sus), pun pariu c-as reusi sä încropesc o rundä mai elaboratä si complexä, si pentru nivelul äla. Da' las'. Simplele noastre discutii si confruntäri spontane de pe-acilea vor fi elucidatorii.
Watch us, people!
Cu un detaliu am început, cu un detaliu închei: îl prefer pe Bohr strict la nivel de savant (îmi place mai mult rigoarea, metoda, precizia lui), decât puserile macro-geniale (serios!) ale lui Einstein, care au acoperit doar o perioadä. (Sub aspectul ästa, Einstein era mai mult "un artist printre savanti"; de altfel, se stie cä era slab la aritmeticä, si în genere la matematicile inferioare, pentru cä era neatent, nu se putea concentra.) Insä ca om, Einstein mi-e mult mai simpatic (evreimea lui intrând de asemenea în combinatie).