View Single Post
Old 06 Sep 2007, 20:04   #13
seven7seven
Veteran

seven7seven

Originally Posted by delilah:
Ce-mi place! Mi se atrage atentia ca nu e f greu de inteles filmul, dar va contraziceti in ce ati inteles voi. Am vizionat si a doaua oara filmul m-am uitat la toate detaliile pe care le-am citit de la voi, am observat intradevar multe alte chestii care nu le observasem prima oara, imi dau oarecum seama de ce a vrut sa transmita David Lynch, dar nu ma multumeste. E genul de film pe care rareori(din an in pasti) ma apuca un chef sa vizionez, doar asa sa n-am ce face. Singurul lucru care mi-a placut e Naomi Watts, joaca super. Multe dintre "indicii" mi se par o porcarie, imi da o stare urata filmul, gen La Tiganci. Imi este f greu sa inteleg entuziasmul altora despre acest film, tot ce pot sa fac e sa respect parerea fiecaruia si gustul lui, sincer.

Asa-i, tine de fiecare. Mie de exemplu, "La Tiganci" mi se pare delicioasa, desi nu cea mai ilustrativa opera a lui Eliade.

Filmul poate fi interpretat in mii de feluri. In scop strict logic, pentru corectitudine, citeste ce-a scris Windom, tind sa-l aprob. Zicea cineva ca nu se poate intelege MD din prima vizionare. Nu-s de acord. Iti trebuie 2 vizionari sa-l savurezi, dar se-ntelege duoa una singura. Acuma, discutia pe care-am avut-o si cu Windom pe tema asta. Depinde la care vizionare vrei sa-l savurezi, si la care vrei sa-l intelegi. Ordinea, intelegi?
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif