Thread: Harry Potter 5
View Single Post
Old 05 Sep 2007, 21:35   #39
tva
Novice

tva

Send a message via Yahoo to tva
Originally Posted by ale-anda:
hai sa iti zic cva.... harry potter nu este o jucarie!!!!!!
poate nu te intereseaza dar dak ai citi ultimul volum....ti-ai schimba parerea....aaaa si poate, pt ca acest film ( ultimul aparut OOTP) " tampit si idiot pt copii" a fost interzis copiilor sub 13 ani, este si mai copilaresc.... nu vreau sa fiu rea dar crede-ma ca toata lumea zice ( chiar shi in revista cinemagia) ca fiecare film este tot mai intunecat !!!... nu vad de unde harry potter ar fi pt copii... eventual primele 2 carti ( si filme ) da...dar restul nu...in niciun caz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cred ca tocmai asta e problema. Ca Harry Potter nu mai este o jucarie, nu mai este un film pentru copii. Acest PG13 e un semn rau din punctul meu de vedere. Bine, tendinta era evidenta, chiar ma astept ca ultimul sa primeasca poate un rating R. Primul film chiar mi-a placut. A fost un film foarte bun pentru copii, aveai poveste, magie, bufnite cu scrisorele, bomboane de toate aromele etc. Personajele erau unidimensionale si usor de urmarit. Treceai fara problema peste gaurile din story sau greselile de substanta. Nu de alta dar cand am citit Greuceanu prima data nu am stat sa calculez cata apa poate cara in cioc un corb. Mi s-a parut firesc.

Cand insa treci granita copilariei si vrei ceva mai mult trebuie sa te astepti ca si oamenii sa te priveasca altfel. Harry Potter e un foarte bun film pentru copii dar un mediocru film pentru adulti. Si cum cu fiecare film ce apare tendinta se pastreaza viitorul se arata destul de sumbru.
tva is offline   Reply With Quote sendpm.gif