View Single Post
Old 04 Sep 2007, 23:04   #1
arthemix
Novice

arthemix

Provocare - cum se numeste filmul ?!

Salutare,

Am vazut un film anul asta cred si vreau sa il am, dar nu mai stiu cum se numeste. Partea si mai grea este ca nu imi aduc aminte nici cum se numesc actorii. Totusi ca sa ma puteti ajuta va spun citeva secvente si alte detalii.

Filmul incepe asa....noaptea, pe o sosea dintr-un oras, un cuplu de afroamericani au oprit masina (scumpa tip jeep) la margine. Doi politisti se apropie de ei si ii vad ca se gigiulesc .

Unul dintre politisti il someaza pe barbat sa coboare din masina si il ia la intrebari. Politaiul il acuza ca faceau sex oral in masina. Sotia tipului coboara si ea pentru a lamuri problema. Dar politaiul nu se lasa si o ia la "perchezitionat" pe femeie, pipaind-o peste tot. Pina la urma politaii ii lasa sa plece, iar femeia este traumatizata dupa experienta avuta.

Trec peste amanunte si ajung in alta parte a filmului unde sotia acelui barbat are un accident auto. Masina este cu rotile in sus si femeia este prinsa de scaun, deoarece i s-a blocat centura de siguranta. In timp ce pompierii incearca sa stinga focul ce a cuprins masina, politaiul de mai devreme ajunge la locul accidentului. Acesta si-a dat seama ca singura solutie este sa scoata femeia din masina , inainte sa explodeze rezervorul.

Politistul intra in masina si cind femeia il vede o cuprinde panica, deoarece l-a recunoscut. Dupa citeva replici si promisiuni femeia ii permite sa o ajute.

In alta parte a orasului sotul femeii este oprit de o alta patrula din care facea parte cel de-al doilea politist (o sa ii spun politistul nr.2) din seara mentionata. Tipul era hotarit sa ia atitudine fata de politisti amenintindu-i cu arma, astfel demonstrindu-si ca nu mai este las cum a fost in seara respectiva. Totul se termina cu bine deoarece politistul nr. 2 reuseste sa discute cu el si sa isi ceara iertare pt ce a facut colegul sau sotiei sale.

Alta parte din film: Tatal Politistului nr.1 este grav bolnav si trebuie sa stea mereu la toaleta. Politaiul nr. 1 este disperat ca nu isi poate ajuta tatal si devine foarte nervos si irascibil. La clinica de care apartinea tatal sau este refuzat de catre doctori si are niste iesiri violente.

Alte indicii:

Ideea filmului este ca actiunile unor personaje au repercursiuni pozitive / negative asupra altora, continuu si in cel mai neasteptat mod.

In film sint urmarite destinele a mai multor personaje

Politaiul nr. 2 este unul dintre tinerii actori de la Hollywood, destul de cunoscut, chipes si blond. Nu este Brad Pitt, Matt Damon, Val Kilmer...

Din pacate asta este tot ce imi amintesc cu lux de amanunte.

Sper sa il recunoasca cineva.

Va multumesc anticipat,
Artemis
arthemix is offline   Reply With Quote sendpm.gif