View Single Post
Old 04 Sep 2007, 15:26   #7
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

@lady_mystyque
Iti sunt recunoscator k scrii pe topicu asta si k il hranesti. Nu am fost prea inspirat cu subiectu ales da' am observat ca intretii si alt topic, alaturi de films4all. Apreciez imboldul tau care te face sa oblojesti topicurile muribunde si sper sa nu ma lasi si pe mine fara cuvinte
Back on topic: normal k este de preferat sa vezi filmele pe ecran mare, da' in ultima vreme am mai avut parte de o astfel de experienta numa' cand am trecut prin Bucuresti. Imi aduc aminte k atunci cand a rulat la mine-n oras "Filantropica", eram in 5-8 si ne-au dat drumu de la scoala k se duceau profii la film(venea si Nae Caranfil si pt. intelighentia locala era un eveniment chiar daca ei n-aveau treaba cu filmu'). Io n-am fost sa-l vad in ziua aia, l-am vazut mai tarziu da' stiu k au fost si maica-mea si matusa-mea si k erau destul de entuziasmate cu toate k dupa revolutie mersesera destul de rar la cinema. La vremea aia filmu' ma amuza si cam atata tot si tin minte k prin sala se radea cam grosolan(atunci nu-mi dadeam seama da' cu timpu' am realizat) si ca participam si io la manifestarile astea cam grosiere. Ma streseaza cei care la o comedie, in stilul lor grobian, izbucnesc in hohote de ras insotite de comentarii porcoase, isi mai aduc aminte de ceva si dupa aia incep sa povesteasca cu voce tare. De asemenea, ma scot din sarite si cei care fac tot timpul comentarii care vadesc un cinism afectat. Astia fac parte din categoria exhibitionistilor care in lipsa de calitati vor sa fie admirati pt. asa-zisul lor sadism. Atata timp cat reactiile nu constau in nimic altceva decat in onomatopee admirative sau care arata ca spectatorul e captivat, totul e ok. In rest, ca sa parafrazez o vorba la moda, imi doresc tacere.
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif