Azi l-am vazut. Pe scurt un film a carui haos este precum mintea lui Lynch cand a facut filmul....... zicea Pitbull ceva de labirintul mintii sale... daca acest labirint ar avea si o "duluma", sau un raspuns la ghicitoare, ar fi ok. Celelalte filme ale sale nu imi displac deloc, dar asta...
Fara suparare, mie filmul asta nu mi se pare deloc a fi o capodopera.
Si nici nu mi s-a parut a fi un film care a fost facut pentru oameni care au inteligenta putin peste medie.
Vreau sa spun ca eram in cinematograf si ne uitam toti la secventele filmului. Ma gandeam ca asist la ceva de genul 21 grams unde secvente intretaiate si puse ca intr-un puzzle, fac la finalul filmului sa iti faci o parere mai concreta asupra faptelor filmului.
Unul cate unul dintre spectatori ieseau pe usa cinematografului.... cred ca intrasera doar pt ca erau in drum spre... undeva , au vazut afisul, au zis maine e sambata, sunt liber nu trebuie sa ma duc la munca, hai sa intru.
Am ramas pana la final, dar in afara catorva scene (precum cu negresa cersetoare care aprinde o lumina... in timp ce ea isi da sufletul - in rolul ei, si alte cateva), am ramas profund deceptionat.
Multi vor spune.... Oxlock asta ...... nu a inteles nimic din film....la mintea pe care o are.
Oricum nimic nu se compara cu Impreiul mintii lui Lynch.
Asa ca fratilor, care se ofera sa joace rolul Ariadnei si sa-mi lumineze mintea mai bine, ca ma simt ca si Tezeu in fata lui Lynch - Minotaurul...
|