Jocurile sunt facute in special pt a fi jucate pe consola sau pe pc dand mai multe senzatii (frica, adrenalina...) dar sunt unele jocuri care pot fi transformate in filme si viceversa dar nu cu un succes prea mare.
\ex Jocu doom are o atmosfera claustrofobica prinsa relativ bina dar ideea din joc si din fil sunt complet diferite. In joc satana vine pe marte iar in film se gaseste ultimul cromozon care face uni oameni foarte rapizi iar pe altii monstri.
Alian cred ca o avut un succes mai mare decat restu. jocu o fo de 3 feluri: horror(marini),actiune(predator),rabdare si viteza(elien). Desi jocu a fost primul si filmu a reusit sa prinda atmofera si dupa parerea mea a reusit sa concentreze cele 3 senzatii intr-un singur film deodata.
De asta nus sigur da este un joc 'Indigoprofeci' Este un joc in care esti cu mai multe personaje da cel principal a fost posedat de alta persoana care comite o crima. Jocu nu l-am terminat da stiu ca is momente in care poti vedea vitoru... stiu ca dupa ideea jocului so facut un film da nu stiu care.
|