"+ Matt Damon e mai tare decat Chuck Norris in vremurile lui de glorie"
Cred ca Matt Damon nu ar putea fi identificat cu Chuck Norris din trecut, filmele lui Norris avand ca subiect (in voga atunci) - razboiul din Vietnam, traficul de droguri, rapiri, etc...; in timp ce in aceste filme fenomenul Bourne este ceva legat de serviciile secrete care au legatura cu spionajul si contraspionajul, filmul nefiind in mod neaparat unul de spionaj; dar ma arunca cumva cu gandul la acele best - selleruri scrise de Colin Forbes asta mai ales din pricina desfasurarii actiunii in mai multe tari, ceea ce face din film un film interesant de actiune, fiind unul din cele mai bune ale acestui an, dupa cum ai spus si tu; oricum datorita evolutiei cinematografice pana in momentul de fata, cred ca am putea numara un "N" numar de Norrisi si de Norris in devenire fata de vremea aceea, doar cu diferenta ca exista deja prea multe case de productie care scot filme si nu toate acestea ajung sa fie scoase la lumina cum trebuie, de aici nici toti actorii sa ajunga foarte cunoscuti.
Aici e valabil la toate tipurile de film si cu subiecte mai serioase decat cele de tipul lui Bourne, care la acest capitol (actiune) este destul de ok.
|