View Single Post
Old 16 Aug 2007, 11:26   #108
Liou
Guru

Liou

glumeam, am si eu emule
ideea era ca daca te oferi sa ajuti pe cineva cu placere, s-ar putea sa ai surprize f. neplacute. eu am avut: am trimis un film, la un moment dat, cu posta romana(!), unei tipe de pe acest forum, dupa ce am convenit ca solutia asta era cea mai ok. Mi-am zis ca, in fond, nu-i asa mare branza, decat sa ne chinuim cu transferurile si alea alea, isi poate primi filmul in 3-4 zile. Mi-a dat adresa(care era reala), i-am trimis plicul, dar mi s-a intors inapoi, cu mentiunea ca destinatarul nu a mers sa si-l ridice de la posta in decurs de 10 zile (i-l trimisesem pana si recomandat!), lucru care m-a lasat :sick:. I-am trimis un mesaj sa vad ce s-a intamplat, dar a disparut ca magarul in ceata si nici nu a mai scris pe forum cu id-ul respectiv. :sick: habar n-aveam cine se ascundea in spatele acelui nume, dar muncisem destul de mult s-o ajut, am cumparat pana si un cd special(ca filmul nu-ncapea pe unu normal de 700mega), oi fi injurat si la vreo coada la posta, cine stie.. toate astea ca sa constat ca, de fapt, nu-i trebuia asa de mult filmul.
deci notiunea asta de "cu placere" inseamna altceva pentru altii. eu de-atunci sunt sceptica pana si in privinta unui transfer de pe un calc. pe altul(te poti trezi cu pc-ul facut praf de virusi, who knows?)
Liou is offline   Reply With Quote sendpm.gif