Thread: Ce faci, CNA?
View Single Post
Old 13 Aug 2007, 21:17   #6
m4lvolio
Novice

m4lvolio

Send a message via Yahoo to m4lvolio
Moartea-i un lucru firesc iar batranetea e, deregula, timpul in care iti constietizezi conditia si te pregatesti sa dai un coltz, doua. E ceva in neregula cu oricine nu vede asta, nu cu aia care ai facut reclamele.

Poate nu le-am vazut eu pe toate si nu stiu exact la ce te erferi, dar, din ce-mi amintesc, e vorba de ceva de genul: "taica, toata viata am muncit, bla bla...si acum ietete...nu mai am nici cu ce sa-mi leg pantofii...dar tu n-o sa patesti ca mine".

Ok, ce-i rau in asta ? Daca vedeai aceiasi scena intr-un film o considerai un portret al societatii contemporane, eventual cu ceva substraturi moralizatoare (in general filmele trebe sa aiba substraturi moralizatoare, chiar si cand nu le-a dorit vreunul din producatori, altfel despre ce sa mai scrie ei criticii ? ). Dar e intr- reclama, deci e evil, pentru ca aia incearca sa-ti vanda ceva. Deci reclamele din principiu sunt rele, sau cum ?

Unde mai pui ca e si onest mesajul... daca nu vrei sa ajungi ca tac-tu, fati fond la noi.