Rebengiuc si Dana Nalbaru alearga "Dupa ea"
Filmul reprezinta debutul regizoral al Cristinei Ionescu "Dupa ea", ce-i are in distributie, printre altii, pe Victor Rebengiuc si Dana Nalbaru.
"Dupa ea" este un film despre un tinar, cu o viata de familie fericita, care ajunge insa sa traiasca o obsesie devastatoare pentru o necunoscuta pe care o vede intr-o cabina telefonica. "Simpla intimplare genereaza alte intersectari de destin neasteptate si un lant de intimplari misterioase il conduc lent in pasiunea pentru ea si in aventura de a o gasi", se arata in prezentarea filmului. Scenariul filmului a fost scris de Lia Bugnar.
Filmarile au inceput in luna iulie 2005 si s-au incheiat pe 3 august 2005.
Din distributie fac parte Dragos Bucur, Victor Rebengiuc, Dana Nalbaru si Valentina Pelinel.
"Ca toata lumea imi doresc sa merg la festivaluri din categoria A (Cannes, Berlin sau Locarno - n.r.)", a spus Ionescu despre planurile pe care le are cu primul sau film. Pelicula a cistigat concursul de proiecte cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografie in 2004.
Dana Nalbaru despre filmul de debut "Dupa ea": "A fost greu sa par o actrita buna"
Cintareata Dana Nalbaru a debutat ca actrita in filmul "Dupa ea", al regizoarei debutante Cristina Ionescu, experienta pe care a descris-o ca inedita si a spus ca i-a fost greu "sa para o actrita buna".
"Usor mi s-a parut sa invat textul, greu mi s-a parut sa par o actrita buna. Trebuie sa ai talent pentru a fi un actor bun", a declarat Dana Nalbaru. Ea a avut un rol secundar, de agent de publicitate.
"N-a fost usor, dar nu a fost nici greu, a fost cu siguranta ceva inedit", a spus Dana Nalbaru. "Eu mai filmasem in videoclipuri, dar nu se compara cu un film desi si intr-un videoclip ai un rol", a completat Nalbaru. In film joaca si sotul cintaretei, Dragos Bucur, dar Dana Nalbaru a spus ca relatia lor de atunci era strict profesionala, pentru ca s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Dupa ea".
|