Ei pitbull, nu-i chiar asa. Normal ca dezaprob stangaciile si greselile atunci cand ele exista, adica atunci cand influenteaza negativ valoarea unei scene sau a filmului. Ceea ce ai remarcat tu nu este facatura superficiala pentru ca:
1. Normal ca zona de maxima securitate este penetrabila, pt ca alminteri toata lumea traia fericita in tarc, ce mai ramase in afara (mama copiilor) murea intr-un tarziu de foame sau de singuratate si aveam numai un film despre repopularea Angliei/ Londrei in vreo 28 de saptamani (ca sa pastrez titlul)
2. Normal ca virusul se manifesta instantaneu la El, pt ca alminteri era prins in camera de catre soldatii care stiau ca sotia este purtatoare, supus analizelor, dovedit si incarcerat sau eventual curatat. Si iar nu aveam decat un film despre....
3. Aici ar fi un mic semn de intrebare in sensul ca si eu m-am surprins intrebandu-ma cum naiba in haosul ala stiu turbatii cine mai e curat, si ce-i inebuneste asa...insa am renuntat rapid si m-am cufundat mai comfortabil in fotoliu, savurand goana aia nebuna