ok numai conteaza cu cartea etc ramane de vazut daca se mai poate vinde sau asta e a fost alegerea ,mea si un alt vis sa public si cartea daca se poate sa am si benefici materiale cu atat mai bine,sau ramane de vazut,numai conteaza.
vpoi ce mai faceti?pitb este tot mai aproape de gandirea mea si vam zis eu ca este si el inzestrat cu inteligenta cultura etc,stil de a vorbi .
fiecare cu calitati si defecte.
eu am fost o saptamana la aimei in jud valcea
dar mi-am facut cateva griji pt papagal caci ii lasasem mancare cat se putea pune in cutiute si de obicei termina in vreo patru zile,e da a supravietuit de acum incolo sper sa fie ok sa nu se fi imbolnavit etc ca numai avea nimic cand m-am intors .
a fost frumos pe acolo dar bine inteles si cu peripeti
caci era si sora mea si incepusem sa nu prea ne intelegem ii placea sa fie tot mai autoritara,sa comande ,grandomana etc,dar nu se poate ,cu mine nu a tinut.dar pe fratior si prietena sa i-a acam ametit dute incolo vino oincoace etc desi trebuia ei sa se simta binisor caci era petrecerea lor -cununia a fost frumusel dar bine inteles si agitatie.
dar norocul meu ca au fost cateva persoane care au vrut sa stau cu ei ,ele la masa si deci m-am ospatat ,iar ceilalti,surioara,bucatareasa erau la bucatarie,iar eu stateam linistita,
apoi la local unde s-a mancat baut etc,am stat tot langa acele persoane,si apoi am stat in capul mesei,sa o fi vazut pe sorumea ca numai putea de oftica ca este mai invarsta ,iar eu am fost cea respectata,rasfatata,facea ca in capul mesei trebuie sa stea cei care sau cununat nu eu.dar nu am avut treaba,doar ca dupa ce au plecat persoanele invitate ,au mai venit un alt rand,si bineinteles ca au mutat mesele si am stat si eu pe acolo,atunci se vedea ca era fericita,dar pe mine nu ma fac lucrurile astea asa ca eu am incercat sa ma distrez,la terminare i-am ajutat si eu putin ca oricum in cursul zilei nu facusem mai nimic,si apoi am venit inapoi in buc.si spre norocul meu paco al meu -papagalul traieste.

acum sa vad ce voi mai face.sa fie toate bune ,bine si frumoase.