View Single Post
Old 26 Jul 2007, 17:24   #186
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Chinatown - 10/10. Clasic noir. Mi-a placut interpretarea lui Jack Nicholson...rol scris pentru el, lucru recunoscut de scenarist, mi-a placut si cameo-ul lui Roman Polanski, regizorul filmului, mi-a placut regia lui Polanski (intr-un mic review a spus ca un singur lucru ar schimba in film...in momentul cand se vede reflectia lui Mulwray in camera foto a lui Gittes, aceasta este ca in oglinda, cand in mod normal ar fi cu capul in jos...asta ar fi singurul lucru pe care l-ar schimba regizorul la filmul sau)...parca chiar era nevoie de viziunea unui european asupra L.A.-ului, mi-a placut si subiectul, coincidential, foarte in concordanta cu vremea de afara care e pe la noi, acum. Filmul isi merita toate nominalizarile la Oscar...toate 10 si Oscarul pentru scenariu. Un film extraordinar pe care eu nu am sa-l uit.

Office Space - 7/10. Cam over-rated. Adica da, e comic, are momentele lui, dar e, parca, exclusiv oamenilor care au lucrat intr-un birou si au un sef de genu ala. Care btw e singuru motiv pentru care m-am uitat la filmul asta...Pe imdb s-a dat la poll intrebarea: "Whom amongst this list of movie/TV bosses do you loathe the most?" ... Sefu din Office Space a castigat detasat. A trebuit sa vad neaparat care e treaba...cum sa fie mai rau decat Meryl Streep (pe care eu am votat-o) ? Dar da...e mai rau...si asta face filmul asta mai bun. De vazut o data.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif