The Last Mimzy - 6/10. Wow, ce film...submediocru. Despre ce e vorba...pai, 2 pusti gasesc o cutie...iar in cutie se afla niste obiecte care sunt destinate sa salveze viitorul. Oricum, toate evenimentele sunt fortate prin intermediul scenariului. Adica in mod normal nu s-ar intampla daca ar fi fost lasate la voia intamplarii. De exemplu cateva...de unde stia omul de stiinta cu pustoaica va plange pe animalul de plus (care e versiune extrem de avansata a unui iepuras de plus marca Intel...lol) ; profesorul ala trebuia mai intai sa creada ca pustiul a copiat pur si simplu desenele alea din, poate, aceeasi carte, nu sa creada automat ca le-a visat si le-a desenat, gandire puerila din partea unui profesor ; cititul in palma??? what? la asta s-a ajuns sa se descopere un copil special? ; parintii copiilor erau plini de paranoia...daca as fi avut un copil si as vedea ca leviteaza as intreba cum a reusit ca sa incerc si eu...nu sa trag de el si sa ii arunc jucariile care oricum nu stiu sigur daca sunt sursa acelei levitari ; Oricum, filmul e unul ciudat, parca nu se lega (alta chestie...de ce un om de stiinta, care vorba aia, e destept, s-ar increde in 2 copii sa ii salveze lumea? pur si simplu nu se leaga), are gauri in intriga si in plus, ce cauta Michael Clarke Duncan in filmul asta? Altii pot crede ca e propaganda pentru religii orientale...si pe de o parte, cred ca e. Pana la urma e doar un film de familie, unde se arata valorile acestea intr-un background S.F.-ist.