View Single Post
Old 20 Jul 2007, 12:43   #1418
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by irene marlyne monroe:
Originally Posted by Supastar:
am o idee: ce-ai zice sa faci numarul de stand-up topless?

serios, gandeste-te putin: ai fi prima din tara , poate din lume ca nu stiu daca s-a mai facut asa ceva.
gandeste-te numai la toata atentia pe care o vei primi: ziare, televiziuni! iti poti revigora cariera!

pai atunci m-as duce la un club de noapte la o bara si nu mai este nevoie de trupa si nu ar mai avea legatura cu teatrul.sau e tot arta?si nu vreau sa ma dezbrac poate sa mimez ceva

Cum sa nu fie arta? Tot ceea ce este frumos este arta! Iar legatura cu teatrul mie mi se pare evidenta. Oamenii dezbracati sunt o componenta importanta a teatrului contemporan, aratand tocmai avangardismul organizatorilor. Supastar, zi-i si tu. Eu zic sa renunti la inhibitii. Trebuie sa faci unele sacrificii in numele artei adevarate (de altfel, ai mai facut asemenea sacrificii si cand ai pozat in Libertatea)

PS: Mie mi se pare destul de clar care e motivul pentru care aia te lasa sa te dai in spectacol. Adica e clar ce ai tu de oferit care sa ii intereseze. Asa ca o mica avanpremiera in public chiar nu e mare lucru.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif