Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 16 Jul 2007, 19:08   #194
musetell
Veteran

musetell

buna,

stiam c-ai glumit dar ieri eram "in the mood" pentru destainuiri
psiholigia mi se pare un domeniu fascinant :love: si sper si eu sa am si timp de facultate pentru ca daca merg vreau sa invat nu sa fie doar asa. oricum, d-abia astept sa fiu din niu studenta..

cat despre cei 2, de unde stii ca nu vor ramane impreuna? mie imi place de ei, mi-a placut mult de tot episodul acela in care avusesera ei o intalnire si asta era suparata foc pe el si pana la urma s-a dus el dupa ea la barul acela unde se strang ei si-a saratat-o..
mi-a placut mult felul cum a sarutat-o, incredibil sarut, delicat si pasional in acelasi timp.. :love: :love: :love:
singura chestie care nu mi-a placut a fost chestia aia cu "bestia care trebuie hranita", stiu ca doctorii au conceptii din astea mai "realiste" in ceea ce priveste sexul dar eu prefer variantele mai "soft" adica sa existe si alte ratiuni decat "bestia"..

cat te priveste pe tine, sa stii ca nu esti deloc ciudata, esti o tipa cu capul pe umeri care stie foarte bine ce vrea si esti de admirat pentru acest lucru. daca iti place si iti doresti o astfel de profesie mie una mi se pare super.. :love:
este foarte frumos sa ai vise si sa-ti doresti realizarea lor

cat despre berea neagra, intr-un timp as putea spune c-am fi fost p-aceeasi lungime de unda..stii ca are mai mult alcool cea neagra? acuma m-am cumintit, prefer berea blonda

mult succes in tot ceea ce faci!