Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 15 Jul 2007, 17:13   #189
musetell
Veteran

musetell

nu stiu daca sunt chiar atata de sensibila..sunt un amalgam de emotii si sentimente. depinde foarte mult si cu cine interactionez. cateodata mi se spune ca sunt destul de a naibii, in sensul ca ranesc cu atitudinea mea foarte directa, uneori. nu pot sa spun ca sunt o tipa sensibila intotdeauna, incerc sa fiu un om bun dar daca cineva e nesimtit cu mine devin si eu la fel de nesimtitta. adica nu ma simt obligata moral in nici un fel sa ma port frumos cu un om care este rautacios dar nici nu incerc sa-i fac rau.
"a para" cred ca este cuvantul cel mai potrivit in astfel de situatii si uneori "pararile" mele sunt dure si dureroase (asa mi s-a spus desi nu prea cred).
ce-am observat la mine si nu-mi place deloc este ca daca-mi place un om anume devin toleranta si-i gasesc de fiecare data scuze ceea ce nu este deloc bine.
multumesc frumos pentru cuvintele tale de bine, multumesc!
eu sunt genul de om care intelege foarte mult din vorbe si fapte directe, altfel poate sa ma placa si sa ma aprecieze o persoana cat o vrea, daca nu-mi si spune este vax, n-am de unde sa stiu.
uite, de ex, cu un tip pe care-l simpatizez eu dar ca si prieten..eu credeam ca mai mult eu il plac pe el dar eram nervoasa intr-o dimineata (iar eu cand sunt nervoasa sunt ca un tumult) si m-am rastit un pic la el si vreau sa-ti spun ca abia dupa vreo 2-3 luni a inceput sa ma ierte, atat de tare l-am ranit. nu mi-as fi inchipuit ca sunt asa de importanta pentru el..