Thread: David Lynch
View Single Post
Old 14 Jul 2007, 20:14   #89
seven7seven
Veteran

seven7seven

ii ador filmele lui lynch, deci poate as fi subiectiv daca as contrazice oamenii. e o chestiune de gust, pana la urma. threadul e vechi, deci voi aduce doar cateva explicatii/completari.

some spoilers :\

Mala Portugal - al 9-lea indiciu se refera la aparitiile omului din spatele restaurantului respectiv; la fel, zineva intreba de "dumnezeul meschin" care incadreaza eraserhead. ei bine, explicatia ar veni dintr-un citat din MH (revelator si pentru indiciul 9) - "There's a man... in back of this place. He's the one who's doing it. I can see him through the wall. I can see his face. I hope that I never see that face, ever, outside of a dream."

Kane - ce scriu aia pe forum pe imdb nu e intotdeauna demn de citit oricum, eu am vazut MD o singura data si l-am interpretat intocmai precum kasper. interpretarea gasita de tine NU e gresita, lynch spunea ca inca n-a gasit o interpretare a MD sau eraserhead identica cu a sa.

radu83 - a facut dune pentru bani. studioul francez care a comandat dune, i-a finantat si urmatorul proiect. era stipulat in contract. a facut o mare greseala, dupa mine, nu trebuia sa se lege de ceva atat de amplu, avand la dispozitie un film de 2 ore doar. dar rezonul erau banii

ricutza - in multe din filmele lui distribuie un singur actor in doua roluri. in special actrite. si asta nu din considerente financiare; urmareste Mullholand Dr., relatia dintre betty si diane.

kasper hauser - how can i get Industrial Symphony and Hotel Room? please
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif