ii ador filmele lui lynch, deci poate as fi subiectiv daca as contrazice oamenii. e o chestiune de gust, pana la urma. threadul e vechi, deci voi aduce doar cateva explicatii/completari.
some spoilers :\
Mala Portugal - al 9-lea indiciu se refera la aparitiile omului din spatele restaurantului respectiv; la fel, zineva intreba de "dumnezeul meschin" care incadreaza eraserhead. ei bine, explicatia ar veni dintr-un citat din MH (revelator si pentru indiciul 9) - "There's a man... in back of this place. He's the one who's doing it. I can see him through the wall. I can see his face. I hope that I never see that face, ever, outside of a dream."
Kane - ce scriu aia pe forum pe imdb nu e intotdeauna demn de citit

oricum, eu am vazut MD o singura data si l-am interpretat intocmai precum kasper. interpretarea gasita de tine NU e gresita, lynch spunea ca inca n-a gasit o interpretare a MD sau eraserhead identica cu a sa.
radu83 - a facut dune pentru bani. studioul francez care a comandat dune, i-a finantat si urmatorul proiect. era stipulat in contract. a facut o mare greseala, dupa mine, nu trebuia sa se lege de ceva atat de amplu, avand la dispozitie un film de 2 ore doar. dar rezonul erau banii
ricutza - in multe din filmele lui distribuie un singur actor in doua roluri. in special actrite. si asta nu din considerente financiare; urmareste Mullholand Dr., relatia dintre betty si diane.
kasper hauser - how can i get Industrial Symphony and Hotel Room?

please