Thread: Zodiac
View Single Post
Old 12 Jul 2007, 00:07   #31
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
9/10. Nu ma asteptam de la ceva mai slab din partea lui D. Fincher in acest film. Pot sa spun elementarele...scenariul foarte bine construit, personajele fac actorii si nu invers, momente tensionate de'a lungul filmului care m-aduceau din ce in ce mai aproape de monitor, aduce un iz puternic de Se7en...dar nu ajunge la inaltimea acestuia (si nici cea a lui Fight Club). Marele Fincher, insa, nu isi dezamgeste fanii cu bucata asta lunga de 2 ore si 38 de minute - e ce-i drept putin prea lung pentru gustul unora...nu e un film pe care poti sa il vezi cu prietenii sau la cinema cu prietena - dar in aceasta dezbate sau rezuma un subiect care nu face apel la oricine. Mai mult face apel la americanii care au trait, si aici subliniez trait, in anii '70...deci acestia au cat...50-60 de ani? Al target as fi eu...n-am auzit de Zodiac, n-am citit cartea, dar doresc sa vad un film despre un criminal in serie care nu a fost prins niciodata, film semnat de David Fincher. Detaliile care alcatuiesc acest film sunt enorme, dar nu stiu cat de adevarate...iar implicarea actorilor este parca persoanala si foarte convingatoare. Per total un film foarte bun, probabil chiar un instant classic.

M0n0's blog
M0n0 is offline   Reply With Quote sendpm.gif