Laura Andresan va lua parte la urmatoarea aventura a Comisarului
Celebra vedeta va interpreta un rol pastrat inca secret in Supravietuitorul, ultimul capitol al seriei regizate de Sergiu Nicolaescu.
"Sunt incantata sa pot juca in aceasta productie. Am crescut cu totii cu filmele domnului Nicolaescu si cred ca oricine ar fi incantat sa ia parte la acest film-eveniment. Nu pot sa dezvalui prea multe despre rol, pot spune insa ca voi fi unul dintre personajele misterioase pe care comisarul Moldovan le va intalni in anii '80. Personal, simt ca rolul chiar ma reprezinta." a declarat Andresan.
"Asistasem la un moment dat la un spectacol al domnisoarei Andresan, asa ca nu am facut nici un fel de auditie pentru rol, desi nu am vazut-o jucand propriu-zis in nimic. Pentru mine a contat mai mult aspectul ei fizic si instinctul pe care il are, eu nu ma orientez neaparat dupa criteriile discutabile ale altor regizori, de exemplu experienta actoriceasca sau studiile in domeniu." si-a explicat regizorul septagenar decizia. "Pana la urma, rezultatul finit e tot ce conteaza. Am filmat deja o scena impreuna, destul de picanta spun eu, cred ca va face deliciul publicului. Oricum, ca majoritatea actorilor cu care lucrez, nu a avut nevoie de niciun fel de indicatii din partea mea, si-a construit personajul singura si pana acum pare sa i se potriveasca de minune. Am foarte mare incredere in talentul ei innascut."
sursa: niciuna. I just made this up.
|