Originally Posted by Twinsen:
Legaturi bolnavicioase - Am evitat mult timp sa-l vad, convins ca un film romanesc despre lesbianism SI incest cu vedete gen Raduleasca si Puya nu poate fi decat o porcarie comerciala. Ei bine, m-am inselat. E primul film romanesc in care ma regasesc partial: despre un tineret cat de cat educat, care nu traieste in mizerie, nu face avorturi si nu moare in revolutie. A fost o senzatie ireala sa ascult "Your love means everything" intr-un final a carui melancolie si frumusete rezonau cu vocea lui Chris Martin. In mod ciudat nu reusesc sa-i gasesc defecte, probabil ca asa se intampla cand esti indragostit, fie ca e vorba de o persoana sau de un film.
|
Mä bucurä comentariul täu. Eu, unul, fac parte dintre cei care "criticäm cu drag" acest film; suntem constienti de lipsurile lui, dar per ansamblu ne-a pläcut. Te rog sä-ti copiezi comentariul si în topicul propriu-zis la filmului, la "Cinematografia româneascä" - sau, mai direct, aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...6535&start=200
... si eventual sä-l dezvolti, chiar, cä ar fi de unde. Poate si dezbaterile noastre de-acolo te vor mai inspira.