View Single Post
Old 08 Jul 2007, 19:40   #1351
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by films4all:
Vad ca ai planuri.....multa bafta in privinta acestora...
Nu plec nicaieri..nu va las..
mai planuri sunt dar nu se stie lucrurile cum sunt.
dar sunt convinsa ca indiferent ce intorsatura vor lua lucrurile va fi din bine in mai bine si totul va fi ok.imi doresc sa am parte de lucruri bune fara neplaceri.uf ca mi se ia.daca nici macar sora mea nu m-a sustinut ci din contra a incercat sa demonstreze dorinta sa de a avea superioritate autoritate etc fara sa ii pese de nimic.oare crede ca daca este mai in varsta decat mine poate sa aibe si autoritate asupra mea?se inseala nu conteaza varsta ,nici pozitia sociala ci valoarea umana -calitatea cu care esti inzestarat etc.oricum stiu ca sora mea a exagerat cu duritatea ei stiu ca are cat de cat inima,mai putin decat mine ce-i drept dar tot nu inteleg de ce se comporta uneori aiurea,oricum poate si din cauza stresului,instabilitatea etc,nu conteaza.totusi este sora mea .sa speram ca va fi totul ok sa ne intelegem si sutine,fara a ne manca uni cu alti sau frati surori ca nu e bine atunci.
oricum eu voi merge mai departe indiferent de cum vor sta lucrurile.si sper ca ingerii mei pazitori sa fie alturi de mine si sa aibe grija de mine.

uf.mi-ar placea o viata mai frumoasa si mai usora sunt satula de toate dificultatile ei.eu sunt acum preocupata de mine dar cu siguranta ca va fiin asa fel sa fie totul bine ssi sa fiu bine.etc.cum spuneam tot timpul este o solutie salvatoare in orice.iar eu am incredere ca aceasta solutie va veni si la mine.si totul va fi bine.