Originally Posted by films4all:
Wow..ce revenire spectaculuasa.. :shock:
ceea ce nu pot sa zic si despre me...acasa imi merge din ce in ce mai greu netul..cred ca in curand..am sa dispar de tot din lumea asta virtuala..sau..cel putin un an..so..I.M.M cu drag...o sa te sustin cat ma mai tin puterile (sau firele)
Mai da de ce esti bolnavioara ca...nu am prins discutiile anterioare... :?
|
da intr-adevar pitbul a revenit cu noi forte de sustinere.
cat despre tine porumbelul meu ce sa zic gandeste pozitiv,totul este posibil si se intampla in asa fel incat sa fie bine,asa ca speranta moare ultima sigur se va face tot posibilul pt sustinere si mentinberea puterii a internetului fara poate inca si de a mai plati,sau poate va merge,sau tu intentionezi sa te retragi undeva in neant?pleci pe undeva?
si eu as vrea si la mare ,si sa ma fac mai repede bine ,sa am din nou masinuta mea ,bani,dragoste-un iubit etc.sau cel putin daca tot tatonez pt santate sa se aranjeze lucrurile in asa fel sa imi fie bine,sa am parte si aici de multa sanatate,noroc,bani,si masinuta nou decapotabila

sau cine stie sa fie toate bune.daca tot stau prin tara m-ar face tare fericita un contract cu vreo televiziune etc,ceva tare si usor adica sa ma ocup si de mine dar sa imi mearga bine si treburile(afacerile).eh.sau sa fiu cu honorius si el imi va oferi taote cele.glumeam.nu stiu sper sa se intample sa fie o solutie salvatoare pt mine si tot.