View Single Post
Old 07 Jul 2007, 16:55   #12
Faber
Senior

Faber

Originally Posted by florryinn:
Sunt multe filme, de genul celor care te intereseaza. Astfel de exemple,ar fi : Piranha, Jaws, Bats , Rats sau Killer rats

"Rats" asta eu l-am vz. pe unul din posturile Televiziunii publice (cred ca tv2)... mi-l amintesc prin prisma faptului ca e unul dintre cele mai dure filme difuzate de cei de acolo.

Filmul il catolaghez drept nevizionabil, dar nu din cauza 'cruditatii' vizuale - si-ar fi dorit aia sa se vb. in termenii astia ! -, ci pe considerente estetice (scenariul, interpretariile etc.: mai bine nu intrebati !)... de fapt, sobolanelul ala gras si rau si cu gasca lui de suparati - horror-ul asta, dupa cum generos ne sugereaza si titlul, se rezuma la doua lucruri mari si late: sobolani, respectiv, crime - fac tot filmul, si cam pe aici chiar se apropie 'mutantelul' de alde gollum... stiti faza: genul de personaj pt. care ar merita sa arunci o privire pe ecran (una, nu mai mult !) la diverse porcarele carora unii le zic filme.

(Intrebare: de obicei animalutele astea antipatice sunt dresate, sunt 'facute pe calculator' sau cum vine treaba? poate ma lamureste cineva...)
Faber is offline   Reply With Quote sendpm.gif