Originally Posted by films4all:
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by irene marlyne monroe:
sa vedem (...) cat de bine (...) ne iubatrim. 
|
"Iubätrânim", eventual...? :?
|
M-ai inlocuit irine..
deja?
eram regii forumului...
|
sal era vb "sa ne iubarim de la a iubi
mai nu te0am inlocuit dar am completat iubirea noastra platonica cu ceva mai concret ,ceva palpabil,nu doar cu gandul,pt ca am nevoie si de asa ceva ,mai ales ca nu m-am simtit bine si a trebuit sa fac o analiza-investigatie mai complicata si dureroasa si aveam nevoie de suport emotional,afectiv,moral etc.si ce sa vezi pana si soara mea m-a parasit la spital unde urma analiza respectiva,ba mai mult ne-am cam certat si suparat.si deci ea a plecat in spre valcea oricum are de facut ceva acolo .iar eu am ramas singurica cu durerea mea,dar mi-a mai trecut si am ajuns si acasa acum.ufdeci cum spuneam am nevoie de ceva adevarat sa fiu iubita dar nu numai de la departare sau cu gandul ci si cu fapta sau fata in fata -impreuna etc.ce sa zic.oricum va ramane de vazut cand voi fi aleasa.iar tu daca chiar ma mai iubesti ar trebui sa imi arati si sa mi te arati mai mult sa inteleg daca avemvreo sansa impreuna sau nu.sau pana atunci sa imi mai traiesc si eu viata mai frumos si mai fericita etc ok pupici la toate lumea si sper sa aflu adevaratele rezultate ale investigatilor asupra sanatatii mele si sa fac tratamentele corespunzatoare si sa ma fac mai repede bine si sa imi refac sanatatea sau eventual aflu tot ce neregula cu sanatatea mea si sa se faca tot posibilul bine.oh.taote cela bune