View Single Post
Old 04 Jul 2007, 17:58   #18
M0n0
Guru

M0n0

Send a message via Yahoo to M0n0
Originally Posted by films4all:
Cinemagia pentru ca sunt roman si indiferent de cat de mare ...cati vizitatori are imdb-ul ..Cinemagia pentru mine este un mic David iar imdb un Goliat. Lasand la oparte micile implicatii religioase, Cinemagia chiar incearca sa satisfaca publicul si fanii iar pentru asta merita tot respectul tuturor cinefililor din Romania! (dovada clara o reprezinta pozitia pe primul loc in clasamentul "trafic"-ului, Arta /Cultura!)
Bravo Cinemagia! Tot asa!
Faci din tantar, armasar...
Adica faci sa para Cinemagia asta mai mare decat este. Este ea mare, dar numai pentru Romania si pentru publicul roman. Eu zic ca atat. (de unde si pozitia in clasamentul "trafic" Arta/Cultura...)
N-as vedea de ce un strain ar intra pe site-ul asta chiar daca ar fi fost scris intr-o limba cu circulatie universala.
Cinemagia incearca sa fie mai cozy, mai cute si petit...si intr-o oarecare masura reuseste.
Sincer, cinemagia a fost primul site cu filme pe care am intrat, nici nu mai stiu acu cati ani...si am circulat pe el, vreo 3-4 luni pana am aflat de imdb. Acu, in afara de forum, nu ma mai intereseaza nimic aici...
Si acu sa nu ma luati cu: "daca nu iti place, poti sa pleci..." - nu-i frumos...

M0n0's blog
M0n0 is offline   sendpm.gif