View Single Post
Old 04 Jul 2007, 13:49   #1325
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by sade:
Irina: "Am forma un cuplu perfect"

Irina Cristiana Huruiala doreste sa fie aleasa lui Honorius, pentru ca, dupa cum spune ea, e o fire speciala. Are 25 de ani, este zodia Sagetator, iar dimensiunile ei sunt 86-60-86. 'Imi doresc un partener deosebit, cum este Honorius. Cu siguranta, eu si Honorius am forma un cuplu perfect. Am putea calatori peste tot, as merge cu el in America',
ne-a spus tanara.
DOAMNE, mare este aceasta gradina a TA. :shock:

pai depinde cine se aduna in ea.
pai nu suna foarte bine si frumos?eu nu vad nimic rau in asta.dasca tu vezi explicsa-mi,cat despre america tot vroiam sa ajung si eu pe acolo sa o vad.asa s-ar imbina mai multe,s-ar completa,nu as mai fi singura ci cu cineva deosebiyt pt ca si eu sunt speciala,m-ar sustine pe toate planurile etc as si calatori si apoi va ramane de vazut cum se deruleaza lucrurile etc.pai acum pe bune decat sa stau singura ,decat sa stau cu unul care nu ma apreciaza ba ma mai si fura prefer sa aleg o persona care poate sa imi ofere toate cele si sa ma simt bine fara a ma mai chinui ci sa am o viata frumoasa,iar cand va sosi momentul regasiri jumatatii inimii mele voi face pasul imp.pt casatorie etc.pana atunci ramane devazut sa vad cine va fi.iar eu cu honorius sa vedem cum ne intelegem si cat de bine ne completam si ne iubatrim.