Originally Posted by sade:
let's all kiss mihnea's ass ca altfel nu se poate..
|
i dont know who's ass your kissing but me and musetell we are certantly not kissing anybody's ass
scrisul tau musetzica draga pute de la ani lumina departare. .
|
ei hai de acum nu stiam ca internetul tau are miros ... :shock: sau poate poate e de la tine nu te-ai gandit?
noua nu ne este rusine dar tie?
in fata unor aberatii de clasa a2a. m'am convins. iti place sa fii laudat de oameni prosti. aveai valoare daca cautai laude de la altii cu tonusul cenusiu mai grand. trebuia sa ma gandesc ... mai intai socializarea cu irene acuma astea 2. dovezile sunt clare. sentinta res judicata. .
|
de ce nu vii sa ne intalnim intr-o zi ca sa vezi dak chiar sunt intr-adevar de clasa a 2-a... cat despre aprecierea ta referitoare la "tonusul cenusiu" nu cred ca ai fost in capetele noastre ca sa vezi cat de "tonifiate " sunt asa ca nu jigni in stanga si-n dreapta iar noi pt tine nu suntem astea 2!

astea 2 sau asta spui tu la cine doresti dar nu mie
si spre informarea ta generala tonusul se refera la muschi nu merge de nici o culoare cu creier
sa trecem la Ocean's 13. sunt ferm convins ca si mihnea doreste sa dam skip acestui capitol penibil.
|
capitolul acesta penibil a fost cauzat de tine eu si cu musetell nu te-am jignit in nici un fel la inceput dar tu ai avut grija sa sari cu insulte la adresa mea lui musetell si a lui pitbull :hmm:
si dak te-ai fi uitat putin mai sus ai fi vazut ca eu am revenit la subiect dar tu ai avut grija sa deviezi iar cum ti-am scris si mai sus ! :sick: imi provoci rau!tu si mesajele tale