Thread: "Ocean's 13"
View Single Post
Old 03 Jul 2007, 07:31   #25
sade
Junior

sade

Originally Posted by musetell:
mie imi place foarte mult pitbull. este dedicat acestui forum, pune atentie si constiinciozitate in expunerile lui de pe forum si-ar trebui sa inveti sa apreciezi asta. de fiecare data cand citesc mesaje d-ale lui simt ca n-am nimic de pierdut si dimpotriva castig cate ceva..chiar daca se intampla sa nu fiu intotdeauna de acord cu parerile lui..cu unele sunt, cu altele nu..
dar asta este si farmecul, nu? sa fii capabil sa apreciezi un om chiar daca nu esti intotdeauna de acord cu el.
este o mare lectie de viata pe care din fericire am reusit s-o invat. si-am mai invatat o lectie la fel de importanta: intotdeauna e bine sa pun mai presus oamenii decat faptele lor. faptele pot fi gresite uneoi dar nimic nu poate fi mai gresit decat a fi categoric..un pic de toleranta nu strica nimanui
let's all kiss mihnea's ass ca altfel nu se poate. scrisul tau musetzica draga pute de la ani lumina departare. vizualizez 2 pm trimise ca sa sariti sa maraiti inutil. si ma mai luati si cu AR TREBUI. Nu v-ar fi rusine! preaching about life and praising people & shit like that. ma rusinez in fata celor spuse, in fata unor aberatii de clasa a2a. m'am convins. iti place sa fii laudat de oameni prosti. aveai valoare daca cautai laude de la altii cu tonusul cenusiu mai grand. trebuia sa ma gandesc ... mai intai socializarea cu irene acuma astea 2. dovezile sunt clare. sentinta res judicata.

sa trecem la Ocean's 13. sunt ferm convins ca si mihnea doreste sa dam skip acestui capitol penibil.