Thread: "Ocean's 13"
View Single Post
Old 02 Jul 2007, 20:59   #22
musetell
Veteran

musetell

Originally Posted by lady_mystyque:
Originally Posted by sade:
iar fonfleuri ? hai revii la subiect anu' asta ?
dar si pe tine te zgandare ceva .... tare.... :hmm: lasa-l in pace dak vrei sa revina la subiect cum vrei sa revina dak il tot deviezi cu cate o intrebare sau comentariu de asta...uite asa faceti pagini in plus la forum

asa este. subscriu! draga sade, in primul rand nu-mi place tonul cu care vorbesti cu pitbull! n-ai un pic de intuitie? n-ai un pic de respect? AR TREBUI!

mie imi place foarte mult pitbull. este dedicat acestui forum, pune atentie si constiinciozitate in expunerile lui de pe forum si-ar trebui sa inveti sa apreciezi asta. de fiecare data cand citesc mesaje d-ale lui simt ca n-am nimic de pierdut si dimpotriva castig cate ceva..chiar daca se intampla sa nu fiu intotdeauna de acord cu parerile lui..cu unele sunt, cu altele nu..
dar asta este si farmecul, nu? sa fii capabil sa apreciezi un om chiar daca nu esti intotdeauna de acord cu el.
este o mare lectie de viata pe care din fericire am reusit s-o invat. si-am mai invatat o lectie la fel de importanta: intotdeauna e bine sa pun mai presus oamenii decat faptele lor. faptele pot fi gresite uneoi dar nimic nu poate fi mai gresit decat a fi categoric..un pic de toleranta nu strica nimanui