Pai, e oarecum corect pana aici.
La capitolul info premii (si altele) specific pe "crouching tiger,..." imdb e clar superior.
La capitolul vizitatori, cinemagia are cam 650 mii lunar. Insa engleza este limba nativa a 405 milioane iar romana a 22. In cazul unui calcul cinemagia are cam 1/4 raport din imdb. Si aici nu sunt calculati cei care vb engleza ca limba secundara.
Despre stirile cinemagiei eu personal consider ca desi cam rare, sunt net superioare imdb. Nu de alta dar daca vreau sa citesc tone de barfe cu sau fara legatura cu cinematografia cred ca se gasesc niste tabloide mai tentante decat imdb.
Problema mea aici de fapt este ca nu imi place sa am un anumit comportament doar pentru ca toti ceilalti il au. Si imdb-ul pare sa fie un caz dubios in care toata lumea zice : acolo, asa. Acum niste ani 98% din surferi foloseau IE pentru ca toata lumea zicea acolo, asa. Cei care s-au mai trezit (20% acuma) mai folosesc un MF sau Opera (depinzand de preferinte). Cei care inca mai dorm, sunt convinsi de superioritatea Vista, de avantajele Volkswagen si, de ce nu, de "divinitatea" imdb, fara a se chinui la un gand de analiza cat de mic. Sunt laggards dar sunt poligloti... "frate".