View Single Post
Old 30 Jun 2007, 16:41   #208
Pashpix
Guru

Pashpix

Originally Posted by keepwalking:
Trappatoni a mai castigat si el niste campionate in peninsula si cupe europene, dar Nicolaescu ce performante are?

Din punct de vedere artistic, nu contest ca ultimele lui creatii, in special cele de dupa Revolutie (Oglinda, Punctul Zero, Triunghiul Mortii, Orient Express, 15) nu se ridica la valoarea celorlalte....dar...revin si spun ca a adus spectatori, a vandut DVD-uri....fapt ce reprezinta totusi o performanta...Nu e vorba ca vreau neaparat sa-i tin partea, dar imi place sa privesc lucrurile obiectiv. Si asta este pana la urma adevarul.
Eu sper sincer ca si Mungiu (abia astept sa-i vad filmul), Nemescu (i-am cumparat deja DVD-ul) sa aduca oamenii in salile de cinema...si de ce nu?poate "432" sau "California Dreamin" sa ajunga in competitia pentru Oscar...Dar asta e deja alta discutie.
Pe de alta parte, sunt convins ca "Supravietuitorul" nu va fi un esec. Daca este posibil ca artistic filmul sa mai scartzaie, este foarte probabil ca destui spectatori sa vina ca sa vada noile aventuri ale lui Moldovan&Limba. Cel putin eu unul sunt destul de curios.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif